2012/04/10

Kissable Lips :*

Podelím sa s vami o zbierku mojich leskov, rúžov a balzamov, ktoré rada používam, alebo ktoré som síce kúpila, ale boli nanič. :/ :D Nemám rada lesky, ktoré lepia a väčšinou u mňa vyhrávajú tie, ktoré aj pekne voňajú. Takže začíname. :)
 Essence XXXL nude lipgloss: 04 Toffee Forever 05 Forever Rose
 - obidva lesky strašne pekne voňaju (čokolada/karamel), nie sú príliš výrazné, skôr naturálnej farby, takže ich môžte použiť k akémukoľvek rúžu. Nelepia sa.

               
 Cartrice colour show: 030 Pink Me Up
- výrazná ružovo-červená farba, dlho na perách vydrží, má skvelú ovocnú vôňu, vždy sa mi zbiehajú slinky a tak isto vôbec nelepí.
NYC LipStain 16H: 490 Persistent Pink
- už ste ho tu na fotke mohli vidieť. Je to skôr fixka na pery než lesk. Naozaj veľmi dlho vydrží, nezotiera a neodtláča sa ako lesk. Vôňa pripomína fixky - takže nič moc. Farba celkom pekná výrazná. 
   
 MUA Lip Gloss: Shade 4 a 5
-tieto lesky u nás pravdepodobne nekúpite, priviezla som si ich z Londýna, každý ma vyšiel približne jednu libru, čo je zhruba jedno euro. Nevoňajú príliš výrazne a trošku lepia, ale majú skvelú, hustú konzistenciu a hydratujú pery, takže ich najradšej používam hlavne v zime, namiesto balzamu.







Mua Lipsticks: Čísla, alebo názvy farieb vám už bohužiaľ nepoviem, pretože z týchto rúžov som odlepila štítky, kde to bolo napísané. Sú to moje naozaj najobľúbenejšie rúže, aké som si doteraz kúpila. Strašne super na perách vyzerajú, hydratujú ich, takže si vôbec na ne lesk dávať nemusím. Pery vyzerajú sviežo a rúž na nich veľmi dlho vydrží či už jete, alebo pijete. Červeno - hnedý sa mi míňa a ešte stále som za neho nenašla náhradu. :/







Rimmel Lasting Finish By Kate: 90 Rouge A Lavers
- Čo je na tomto rúžy dobré? Asi len obal a vôňa. Síce má naozaj veľmi peknú sýtu farbu a pery po ňom nevyzerajú suché, ale len čo si ho aplikujete, za pár minút je fuč. Lepšie povedané, mne farba zlezie ku okrajom pier a vyzerá to skôr, ako keby som si ich prešla kontúrovacou ceruzkou a nie rúžom. Toto je asi najhorší produkt od rimmel, aký som kedy kúpila. :/

Celia: bojím sa to sem aj napísať, aby som nevyzerala ako podivín. :D Moja starká mala vždy skrinku plnú makeupov a rúžov. Už ako maličká, som si ich strašne rada skúšala a jeden mi ona sama podarovala. Ja viem, väčšina normálnych ľudí by ho už dávno vyhodila, ale podľa mňa je úžasný. :D Krásne farbí jasno červenou farbou, vo vnútri je balzám a síce už nevonia možno najlepšie, raz za čas ho používam, pretože moje pery s ním vyzerajú plnšie
.
 NYC: 435 Tender Blush 420 Mousse
- dnešné, čiže najnovšie prírastky do rodiny :) ružový ma sklamal, lebo je perleťový :/ chcela som konečne rúž peknej naturálnej telovej farby. Neviem, či som len ja slepá v tých drogerkach, keď si skúšam rúže a doma sú úplne odlišné, alebo sa to stáva aj iným. Hnedý by mal byť fajn, uvidíme ako dlho vydržia na perách. Obal vyzeral úplne super, no až doma som si uvedomila, aké nepraktické je, keď rúž nemôžete zasunúť úplne dole.

1: NYC- 435

2: NYC - 420

3: Rimmel - 90

4: Celia

5: MUA

6: MUA


Keď sa darí tak sa darí... Absolútne nenávidím na púdroch toto!!! A vždy sa mi to stane s každým. :/
 Aby som zahnala smútok zo zničeného púdra, dopriala som si maketky na nechty a nový priesvitný lak od Essence, keďže starý skončil vyliaty v šuplíku. Určite hodím fotky, ako nechty vyzerali v reáli a či sa mi to vôbec podarilo. :D

PS: Zajtra cestujem do BA, takže asi žiadny príspevok nestihnem uverejniť, ale zato ma možno kopne múza a vymyslím niečo poriadne, čo by vás zaujalo. Prajem krásne sny. :))

2 komentáre: