2012/12/08

MUA Lipstics

Na blogoch nastal boom s MUA kozmetikou, ktorej akciu využili väčšinou fanynky dekoratívnej kozmetiky a nakúpili toho požehnane. Ja tiež nie som výnimka, sama tieto recenzie rada čítam, tak som si pre vás tiež niečo nachystala. Zamerala som sa hlavne na rúže, pretože som mala možnosť ich už pár rokov dozadu od MUA vyskúšať a bola som z ich krémovej konzistencie nadšená. Mua sa nezaprie a znova zásielka neprišla kompletná, aj keď za objednávku zobrali plnú sumu 2 rúže, ktoré som chcela zo všetkých najviac neprišli.






Jednou z východ týchto leskou je to, že si spodný diel rúžu môžete odmontovať a použiť naň štetček, napríklad na kontúry pier bez toho, aby ste zbytočne museli zasahovať do rúžu.


 shade: →  14,  4,  7,  16,  15

3 komentáre:

  1. Mě se nejvíc líbí 14 a 16 ale aji ta sedmička není k zahození :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Do the lipstick have staying power? or do you have to keep reapplying them?

    Feyi
    uncovertheuntold.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hi Feyi, I think that yes, they have staying power. Of course if you eat, you will need to keep reapplying it. Lipstick stay on your lips probably 4-5 hours. If you drink something, then lipstick intensity is little bit lower, but still good. Big adventage is, that lipstick have creamy consistention so you will have great hydratation feeling on your lips. :)

      Odstrániť