2012/04/15

DIY

Hľadala som nové nápady na vlasy, nechty, alebo make up. V podstate som nehľadala nič konkrétne, skôr niečo na oživenie a našla som tri skvelé DIYčka, ktoré si myslím, že by mohli inšpirovať aj vás. :)
Galaxy Nails: Nevyzerajú byť príliš náročné, ale netrúfam si povedať, či sa mi to hneď na prvý krát vydarí. :D Určite budete potrebovať: čierny lak, odtiene pastelových farieb, možno aj nejaká tá tmavomodrá, hubku na roztieranie make upu a nakoniec priesvitný trblietavý lak. Keď odskúšam, nafotím a poviem vám aký stupeň zručnosti na to bude treba. :D

The Boho braid: Pekný, strapatý účes ideálny na jar/ leto. Potrebné sú: dva štipčeky/ sponky na prichytenie vrkočov, tenká gumička, 

Eye lines: Z času na čas sa mi tvar mojej nacvičenej očnej linky zunuje a mám chuť vyskúšať niečo nové. Moja linková fantázia je však dosť obmedzená, no myslím, že som našla, čo som hľadala. :)

2 komentáre:

  1. Milá Sis,
    máš tu plno úžasné inspirace.
    Sice nosím účes "vstala a šla", takže "cop" budu obdivovat na někom jiném (třeba na tobě), ale oční linky miluju a ráda je vyzkouším na jiný způsob, než jsem zvyklá! Díky, díky! ;)
    Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. na ráno si ma super rozosmiala :D ušes ala vstala a šla je tiež jeden z môjich najobľúbenejších :D

      Odstrániť