2012/04/14

Glossy Shorts

Veľmi rada by som vám tu každý deň postovala aspoň jeden z mojich outfitov, no bohužiaľ nemá ma kto fotiť a  so samospúšťou mi vždy chýba polka hlavy, alebo končatiny. :D Je to nanič. Dnes som krkolomne odfotila aspoň jeden + doplnky. Nie je to bohvie čo, ale aj snaha sa cení. 

Sačko - H&M
Tielko s čipkou - H&M
Flitrované šortky - AMISU

Kožený náramok - GATE
Náramok s príveskami - HOUSE

Náhrdelník - GATE
 Môj nastávajúci manželík si zo mňa robí srandu, že ma pošle na liečenie, lebo vždy keď idem do mesta niečo vybavovať, vrátim sa domov s plnou taškou vecí, ktorým som mala veľkým oblúkom vyhnúť. :D No čo, ale keď mňa nakupovanie tak strašne baví.  Toto som si so sebou priniesla.
Krásna ružová peňaženka s mašličkou ma vyšla na 5 eur, čo si nemyslím, že by bolo až také strašné. Má oveľa viac priečinkov, ako moja predošlá peňaženka. Konečne drobáky nebudem musieť zipsovať, pretože táto peňaženka ma jednoduchšie otváranie.
 Každý z týchto lakov ma vyšiel 1 euro, čo sa podľa mňa úplne oplatí. Veľkosť 6 ml. Majú super tenký štetček, takže konečne na nechty budem môcť tvoriť nové kreácie. Určite si ich pôjdem nakúpiť viac, pretože mali množstvo krásnych farieb.
Vollaré Nail Artistic-136, 120, 117,128
 A na záver mi do oči udreli tieto tiene. Všetky malé paletky s tieňmi mám rozbite, presnejšie nedržia mi na nich kryty a tak si ich nemôžem brať so sebou do kabelky, čo ma dosť hnevalo. Tieto sú podľa mňa dokonalé pretože jednak je tam až osem odtieňov, nemusím sa obmedzovať len na dva, alebo tri a sú v praktickom malom balení. Objem je 5,5 g a niektoré odtiene sú perleťové
Butterfly collection eye shadow- 1, 4

3 komentáre: