2012/05/28

Nové objavy

1. Lime Coco Body Splash - nenechajte sa odradiť podivne vyzerajúcou zelenou farbou. Tento skvelý telový sprej som kúpila v H & M za 1.50 eur. Pri prvom streku na pokožku som ho okamžite vrátila do poličky, lebo limetka nepatrí medzi moje obľúbené vône :D avšak tá sa po pár sekundách vytratila a na ruke mi rozvoniavala nádherná kokosová vôňa spojená s limetkou, čo je fakt čudná, ale skvelá kombinácia. 

2. Balea Hydratačné vlasové mlieko na suché a poškodené vlasy - toto mliečko nie je príliš husté, takže sa ľahko roztiera do vlasov, má dokonalú marhuľovú vôňu, vlasy nielen super hydratuje, ale aj osvieži, rozvonia a rozčesávanie je malina.

3. Balea dezodorant bez Alumínia - už ani neviem kde som čítala, že dezodoranty by nemali obsahovať túto zložku, lebo je zdraviu škodlivá. Keď som pátrala prečo, mnoho ľudí označovalo hliník ako nežiadúcu súčasť dezodorantov, ktoré môžu vyvolávať rakovinu. Nikde to nie je oficiálne potvrdené, ale načo riskovať. Kto vie, možno o pár rokov bude zakázaný. Pekne vonia a naozaj zabraňuje poteniu, narozdiel od Nivei, Fa alebo Rexony, ktoré som vyskúšala.

4. NYC Mosaic FacePowder - Pink Cheek Glow je veľmi pekná ružovkastá farba v jemných odtieňoch. Výhoda je, že si poprípade môžte prstom vybrať a doladiť na líci odtieň z mozaiky farieb, ktorú tento púder obsahuje. Nevýhoda - na tvári nevydrží veľmi dlho tak 2-3 hodinky.

Nová podprda - Lindex 15 eur (skvelá, dokonalá, neonová)
Sukňa H & M -5 eur

Tak to je ona! Tu možno až tak žiarivo nevyzerá, no v skutočnosti je oveľa žiarivejšia. Obchodík Lindex som objavila len teraz a nechápem, ako som ho vôbec mohla obchádzať. Okrem oblečenia majú úžasnú spodnú bielizeň a doteraz som nič lepšie na sebe nemala. Ramienka sú oveľa tenšie než na klasických podprsenkách, takže pôsobia zvodnejšie. Skvelo sedí nič ma neomína, nepichá. Gravitácia je sviňa a táto šikovná podprsenka myslela aj na to. Prsia pekne nadvihne a zväčší aspoň o jedno číslo. 

4 komentáre:

  1. To vlasové mléko jsem si teď taky koupila a úplně jsem si zamilovala jeho vůni a tak uvažuju i o šampónu a kondicionéru a snad i masce :)

    P.S. Ráda bych tě pozvala na svůj blog, snad se ti bude líbit :)

    http://estrella-2012.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. musím sa priznať, že aj ja som zvažovala kúpu šampóna a kondicionéra, no bohužiaľ mám veľmi citlivú pokožku hlavy a skôr mi vyhovujú produkty s obsahom pantenolu, no mlieku a jeho vôni sa nedalo odolať :D ďakujem za pozvanie určite ho idem omrknúť :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tá sukňa je krásna. Kedy si ju kupovala?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Sukňa je fakt super, celkovo pekný blog.. To že si sa zapojila do elf súťaže je dobrý krok, získaš nových followerov, asi aj mňa :D

    OdpovedaťOdstrániť