2012/10/06

DIY hearts

 Už dávnejšie som si chcela zmajstrovať na rifľové legíny niečo zaujímavé. Táto idea však neprišla z mojej hlavy, videla som takéto rifličky na fotke a strašne sa mi zapáčili. Dnes som mala trochu voľného času a tak som pátrala, čo by som mohla použiť. Maketky sa v podstate dajú vystrihnúť z čohokoľvek, no ja som mala jasnú predstavu. Malo to byť niečo hnedé a najlepšie koženkové. Prehádzala som skriňu, lebo som si bola istá, že z nej vydolujem, čo potrebujem. Za obeť padla malá kožená taštička, ktorú aj tak často nenosím.


1.) Z papiera si vystrihneme maketku srdiečka. Treba si ju potom odskúšať na koleno,
alebo kamkoľvek, kde si ju chcete nalepiť. Je dôležité, aby veľkosť, ktorú požadujete aj naozaj sedela.


 2.) Pri strihaní buďte veľmi opatrné! Pokúste sa najprv vystrihnúť čo najväčšiu možnú plochu z materiálu, ktorý chcete použiť. Na zadnú stranu látky obkreslite papierové maketky. (Počet a veľkosť je len a len na vás.) 

 3.) Strihať, strihať, strihať.

4.) Na lepenie som použila chemopren. :D Nie som si istá, či sa mi to však počas prania neodlepí. Najlepšie by bolo použiť lepidlo na textil, ale to bohužiaľ v poruke nebolo. Ja som si maketky lepila tak, že som mala na sebe legíny oblečené. Je to istejšie, pretože sa tak dá ľahšie odhadnúť, v akej výške ich budete mať umiestnené.


Ešte som sa vám chcela pochváliť mojim polo-splneným jesenným wishlistom. :) Noťasek je úžasný, konečne mi nič nemrzne, nevypína. Paletky ešte testujem, určite si o nich čoskoro prečítate.






7 komentárov:

  1. Jé to sis udělala moc hezky! Ale škoda takové taštičky, já bych ji nerozstříhala. A tak když ji nenosíš. A paletky MUA jsou prý super, taky o jedné přemýšlím!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Váhala som, či ju roztrihať, ale myslím, že takto poslúži viac. :) Pigmentované sú naozaj perfektne. Neľutujem, že som si ich objednala.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. OO super nápad :) si šikovná... a tiene vyzerajú tiež skvelo ....:)))))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tie rifle tak to je aky krasny napad!
    Inak pozývam ťa na mojú prvú giveaway k trojročnému výročiu môjho blgu :)
    http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2012/10/prva-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Odkiaľ máš ten Notebook ? :) koľko ťa vyšiel ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Teší ma, že sa vám to páči. :)) Notebook som objednávala cez alzu a stál 450 - 470 Eur, už neviem presne. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tie legíny vyzerajú super, ani ťažké to nie je, super nápad:)

    budem rada, keď sa prídeš pozrieť:)↓
    nati

    OdpovedaťOdstrániť