2012/12/12

10 new stuffs!

Za posledné dni sa mi nazbieralo pár celkom zaujímavých vecičiek, s ktorými som maximálne spokojná. Vždy ma poteší, keď natrafím na niečo, čo moju peňaženku nezrujnuje a zároveň je daný produkt aj kvalitný. Takže pár inšpirácií pre vás....

 alverde - duo Highlight = v dmku ho mali vo výpredaji za 4 eura, tak som si povedala prečo neskúsiť, krásny rozjasňovač, horná časť je podobnej konzistencie ako tiene, trošku krémová, ale na prstoch vám ostane vrstva tenučká, ako keby ste prešli po normálnych tieňoch, dolná časť sú sypké tiene/púder plné trblietok

essence - gel eyeliner = toto nie je žiadna novinka, v drokerkach ho majú už večnosť, no ja som sa k nemu dopracovala len teraz. Keby ho nemali v akcii asi by som ho ani nekúpila stál len 1,75 no ostala som veľmi prijemne prekvapená. Nanášanie je určite o trošku zložitejšie ako pri normálnej tekutej linke, alebo pere, ale na druhej strane jednoduchšie vytvoríte výraznejšiu linku, nerozmazáva sa, dlho vydrží a čo ma dostalo, vôbec sa neotláča!





 Balea - Trend it up Lockenkiller = prvé čo ma zaujalo bol obal, vlasy mám teraz v zime extrémne vysušené, ešte k tomu som zmenila šampón aj kondicionér a vôbec mojím vlasom nesedia. :/ Dávajú mi to teraz jasne pocítiť. Snáď aj majster N má vlasy jemnejšie než ja. :D Táto čarovná fľaštička obsahuje krém na vyhladzovanie vlasov - to znamená, aby sa nevlnili, nekrepatili a neelektrizovali, čo moje vlasy robia veeľmi radi. Aktivuje sa teplom, ale ja si ho rada patlám na hlavu aj v priebehu dňa. Vonia úžasne, sviežo, ovocne, pripomína mi to Fructise šampón.

Balea - kokosový kondicionér = ako som už spomínala, že šampón aj kondicionér, ktoré používam pár týždňov sú nanič, išla som včera už bezpodmienečne kúpiť nový. Naniesla som ho na vlasy zatiaľ len jeden krát a čo vám budem hovoriť, nebíčko! Konečne ich mám hladké, dokonca sa pokúšaju aj o trochu lesku a tá vôňa. Myslím, že mám od Balei ďalšieho obľúbenca. Cena okolo 1.70 Eur.

Balea - hydratačné vlasové mlieko na suché a poškodené vlasy = to je to pravé pre tie moje. Tento produkt má už na mojom stolíku vyhradené miesto od leta, vtedy mali ale mlieko s marhuľovou vôňou a bolo božské, skvelo moje vlasy hydratovalo. Toto mliečko je vynovené a vonia mangom, ale konzistencia je v podstate tá istá. Vlasy sa mi po nanesení dajú konečne aj rozčesať, pretože pomaly pripomínali dredy, nanášam ho vždy na mokré vlasy pred fénovaním a niekedy aj počas dňa, keď cítim, že mám končeky vysušené.


 Kallos - Placenta hair mask = táto maska je určená na veľmi suché poškodené vlasy, je jej poriadne veľa a stála tuším len nejaké 3 eura. Pekne vlasy zregeneruje, sú po nej jemnejšie aj lesklejšie, ale trošku divne vonia, nie zle, skôr tak kadernícky. :D Možno to je aj tou placentou, kto vie. Majú aj druh LATTE, takže na tú sa chystám tiež, snáď bude vonať lepšie.

 Bourjois - Radiance boosting face scrub = perfektný peeling na tvár, najlepší aký som kedy mala a to som ich vyskúšala aspoň 5. Teraz v zime je obzvlášť užitočný, pretože všetku suchú kožičku dá z tváre razom preč. Obsahuje veľmi jemne bambusové zrniečka a pomarančovú dužinu, ktoré perfektne čistia, ale vôbec pleť ńevysušujú, práve naopak. Pleť po peelingu ostane hladká, voňava po pomarančoch a rozjasnená, cenovo je úplne dostupný tuším, že stál okolo 2 Eur.

Oriflame - Diamond Cellular = mimoriadne obohacujúci, hydratačný krémik, ktorý si kúpila moja mamina, ale používam ho aj ja. Je určený pre staršiu pleť, pretože bojuje proti vráskam, no mne nesmierne vyhovuje jeho konzistencia, ktorá je napoly balzamová, napoly krémová. Neverím na povery, že keď začnete skôr používať krémy proti starnutiu, vaša pleť si na to zvykne a potom už nebudú fungovať. Je to blbosť, rozprávala som sa s mojou kozmetičkou, aj s jednou vyzážistkou a obidve mi povedali, že to pravda nie je. Každý ma typ pleti odlišný, je to dané aj geneticky, ako rýchlo starneme, ja už sama na sebe vidím prvé malé vrásočky, tak prečo by som jej nedopriala to, čo sama na sebe vidím, že mi pomáha. Krém okrem iného predlžuje životnosť pleťových buniek, čo je ďalšie plus, že ich zachraňujem už teraz predčasne. :D Stojí niečo medzi 20-30 Eur.

 essence - the twilight saga pigments = krásne, intenzívne pigmentíky, ktoré vytvárajú perfektné odlesky rôznych farieb. Odtiene mám dva: fialový - 02 Alice had a vision - again    a  sivý - 01 Jacob´s protection


14 komentárov:

  1. Teda ty sis dopřála! Některé kousky bych i já uvítala :))

    http://eliska-dvorakova.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Trošku som sa rozšupla :D to je pravda, ale tak zase idú Vianoce, treba si dopriať. :)

      Odstrániť
  2. prosím ťa a ta gelova linka je normalne v DM?lebo minule som ju hladala a nenašla,tak neviem,či už je vypredana a viac ju nebudu predavat..:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež som ju už dávnejšie hľadala, ale nemali ju a teraz som ju čistou náhodou objavila vo vačšom DMku (u nás máme 3 :D) vo výpredajovom boxíku aj s inými odtieňmi, takže pravdepodobne to bol už len dopredaj.

      Odstrániť
    2. no tak musim sa vydať na lov aj ja :D

      Odstrániť
  3. ten prípravok na vyhladenie vlasov by sa mi zišiel :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite ho vyskúšaj, za tu cenu sa oplatí a vláskom to len a len pomôže. :)

      Odstrániť
  4. ten rozjasňovač vyzerá veľmo dobre a včera som si kúpila historicky prvú vec od Balei, šampon, tak som zvedavá :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je skvelý mám z neho veľkú radosť. :) Šampón od Balei som ešte neskúšala, pretože mám strašne citlivú pokožku hlavy a takmer zo všetkých šampónov sa mi spravia lupiny, :/ ale budem rada, ak mi sem potom napíšeš svoje dojmy, možno by som sa odhodlala ho vyskúšať tiež :)

      Odstrániť
  5. NICE !!!! I will try the Alverde Highlighter ;) next time when I went to dm

    follow me <3 http://tanilias.blogspot.de <3

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Balea - Trend it up Lockenkiller a elektrizují teda méně? :D bo mě pořad elektrizují a hledám něco vhodného co zabírá na to (:

    OdpovedaťOdstrániť
  7. prosím ťa tú masku na vlasy si kde kúpila? ďakujem =)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dá sa nájsť na viacerých eshopoch, ale najlacnejšia je tu: http://www.perlacosmetic.sk/?161,kallos-balzam-na-vlasy-s-placentou-800ml :)

      Odstrániť