2013/02/12

Valentine´s day is coming up

Kto sa teší na Valentííína? Dúfam, že sú všetky ruky za monitormi hore. :D Ja mám sviatok zaľúbených veľmi rada, aj keď tento rok ho s mojím mužíkom neoslávim, lebo je na ceste do Anglicka. :/ Ale to neznamená, že ho nemôžem prežiť spolu s vami. My si ho aj tak určite dodatočne robiť budeme, no zatiaľ vám  aspoň nateraz dám zopár typov, ako sa na tento deň plný lásky pripraviť. Najprv som to chcela dať všetko dokopy, ale príspevok by bol dlhý aspoň dva metre, tak to rozdelím do dnešnej a zajtrajšej časti. To čo by ste dnes, alebo najneskôr zajtra mali stihnúť sú nechty! Zákon schválnosti hovorí, že keď si ja lakujem v deň D, na 100 percent sa s nimi niečo udeje, samozrejme niečo zlé. :D

 1.) Nie som si istá či som vám už písala o podkladovej báze (base coat) na nechty od Dermacolu. Stojí nejakých 3,79 eura ale je BOŽSKÁ!! Teraz si poviete, no jasne, keď doma nič nerobí a len si pestuje nechty, to sa mne nemôže stať... Baby, ja som si vravela toto iste keď som videla niekoho s dlhými nechtami, ale to som ešte nepoznala tento zázrak, ktorý obsahuje kalcium a vďaka nemu sú nechty maximálne odolné voči nárazom a lámaniu. Ak neveríte, pozrite si moje tutorialy na nechty pred tým a určite uvidíte rozdiel. :) A ešte jeden bonus, lak na nechtoch vďaka báze vydrží oveľa dlhšie.

2.) Keď báza zaschne na nechtíky nanesiem 2 vrstvy laku od Cartrice - 050 Moulin Rouge Light. Je to môj obľúbenec.

3.) Viem, že na obrázky vidieť 2 praskajúce laky, ale ja som nakoniec použila len jeden - purpurový. Postup je jednoduchý, odstrihnete si kúsok lepiacej pásky a jeden z okrajov zahnete do vnútra, ale len trochu, aby sa zlepili. Pásku zložite napoly, čím sa zlepí, vystrihnete do nej slzičku tak, aby po roztvorení lepiaca páska vytvorila maketu srdca, nalepíte, pretriete praskajúcim lakom a hotovo.




 Máte už pre svoju polovičku nejaký darček? Ja mám rada spontánne darčeky a prekvapenia, ktoré človek v danú chvíľu neočakáva. :))



:-*

3 komentáre:

  1. Skvely navod. Super, diky zan. Dnes skusam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pefektné :) podarili sa! aj keď mimo valentína aj tak sú super:)
    začala som sledovať tvoj blog a neľutujem :) www.natalyburtonweb.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť