2013/03/21

PS: I travel

Nespíte ešte?

Určite ste postrehli, že som trošku mimo provoz. :D Nie že by to bolo úmyselne, práve naopak, čerpám inšpiráciu v zahraničí. V preklade to znamená, že som vycestovala s priateľom na road trip po európe, máme za sebou Taliansko, Nemecko a dnešnú noc spíme v Holandsku. Ach tie mlyny! Raz si taký postavím pred domom! :D Zajtra si frčíme Švajčiarsko, ak by som sa znova neozývala, viete kde ma hľadať. V priebehu 2 týždňov by som však mala byť opäť doma a budem mať asi mega prekvapenie! Nemyslím tým len pre vás, ale asi aj pre moju blízku rodinu. O tom, potom. :D No a čo by som vám ešte také napísala. Obrázky vám sem ešte asi nedám, strašne sa mi nechce a je to vôbec zázrak, že sa mi podarilo niekde pripojiť.
Nič to ženy, idem sa ja osprchovať a odfukovať. Prajem aj vám krásne sny a majte so mnou strpenie, čoskoro som doma. :))

PS2: Neviem, či sa mi v danom termíne podarí vyhodnotiť giveawayku, určite sa budem snažiť. :*

6 komentárov:

  1. Páááni, vy se máte! Vždycky jsem chtěla na eurotrip, snad se mi to taky jednou splní. A Švýcarsko ti závidím snad nejvíc, tam chci jednou možná bydlet ♥ To mega překvápko - způsob, jakým jsi to napsala, mě přivádí jedině na myšlenku dětátka :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wow, tak si tú cestu uži :) Závidím, ale samozrejme v dobrom :) A som zvedavá na všetky veci okolo tejto tvojej cesty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Teším sa ked sem pridáš fotky z cesty :)
    Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť