2012/08/31

Croatia part II.


 Ak ste neboli na ostrove s názvom Hvar a budete niekde poblíž Makarskej riviery, tak určite choďte! Popri pobreží je množstvo prístavov, ktoré organizujú výletné plavby. PS: Vopred si overte, ako vaša loď vyzerá, aby ste potom neboli sklamaní. :D










Túto krásnu šperkovnička aj s náušnicami som dostala od mužíčka k meninám/narodkám, keďže to mám tesne po sebe. Mám ja raz šťastie. :)



V jednom mini obchodíku plnom mušlí a levandule sme objavili hracie skrinky s rôznymi známymi melódiami ako "Love me tender", alebo "Let it be". Keď budem mať raz miminko určite mu túto hraciu skrinku do izby kúpim, pretože sú to čisté uspávanky. :)



                               

                                 Knírek, víno, ocov súdok.


Naše manželské tattoovačky sme si dali tri mesiace po tom, ako sme spolu začali randiť. Darmo, keď stretnete toho pravého, nie je o čom pochybovať. :) 




















Na záver som vám sľúbila pár recenzií na produkty, ktoré boli mojou pravou rukou počas dovolenky a určite ostanú aj po nej. 
    Po opálení som mala obrovský problém zohnať nový a dostatočne tmavý makeup, ktorý by bol zhodný s mojou momentálnou farbou pleti. Vyskúšala som z každej značky najtmavší odtieň a jediný, ktorý sedel bol práve od She. Túto značku som nikdy pred tým nejako extra neskúšala, no som rada, že som po tomto makeupe siahla. Je dostatočne krycí, taký zlatý stred. Nie je ani príliš tekutý, perfektne sa rozotiera. Jediné mínus je to, že vám na tvári dlho nevydrží. Maximálne tak 3-4 hodinky, čo nie je bohvie čo, keď sedíte v práci a nemôžete odbehovať každú hodinku na kontrolu. Po zafixovaní púdrom zvládne aj 6 hodín. Stál 3 eura, takže ma kúpa vôbec nemrzí.

   
    Na trhu je nový a cenovo veľmi dostupný podklad pod líčenie, ktorý rozjasňuje, zjemňuje, chráni, zmatňuje pleť a obnovuje jej celistvosť, pričom minimalizuje póry. Ak ste o ňom ešte nepočuli, prípadne ho neskúšali, ja ho 100% odporúčam. Je oveľa lepší a výživnejší ako podkladové bázy od Dermacolu. Je to cenovo najdostupnejšia podkladová báza, stála okolo 6 eur a pár centíkov a obsahuje až 30 ml. Po vytlačení  báza pripomína krém, je biela a nepriehľadná. Po pleti sa krásne nanáša a okamžite ju perfektne vyhladí a pripraví na nanesenie makeupu. Doma v šuplíku mi sedí aj báza od Loreal - studio secrets za 12 eur, no v porovnaní s touto bázou je Rimmel Fix & Perfect jemnejšia a okamžite cítite, že vám pleť hydratuje. 


Loreal Elseve Color Vive oil je čarovný olejček, ktorý zoženiete v DM drogérke za 6,99 Eur. Obsahuje až 100 ml, takže sa za túto cenu neskutočne oplatí. Sú dva druhy, ja som si vybrala na farbené vlasy, pretože obsahuje UV ochranu. Okrem iného obsahuje výťažky olejov zo vzácnych kvetov a kokosový olej, čo vlasom dodá okamžitú hebkosť, lesk a vitalitu. Olej vlasy vôbec nezaťažuje, ani nezamasťuje. Do dlane stačí streknúť praktickou pumpičkou pár kvapiek, rozotrieť a po dĺžke naniesť na vlasy. Na druhý deň určite zbadáte ten rozdiel a krásne odlesky vo vašich vlasoch. Používam ho každý deň a ubúda z neho veľmi pomaličky, takže to bude taký môj večný olej. :D



4 komentáre:

  1. Jééééj ďalší super článok :-) Tie tetovania sú strašne zlatučké :-))

    Po tej báze pod make-up sa určite pôjdem pozrieť tak isto ako po tom olejčeku na vlasy, hádam mi tie veci budú sedieť tak ako tebe :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. krásne tetovania :) krásne chorvátsko, hneď by som tam šla ...aaach

    nominovala som ťa vo svojej awards.. je to síce moja minimalistická verzia, ale aj tak :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jejko ďakujem vám žienky moje zlaté :) robí mi radosť, že to tu niekto číta. :D Ninka nekonečne si to ceníím, že si vôbec natrafila na môj blog, našla si chvíľku na napísanie komentu a nie to ešte, že si ma aj nominovala na svoju awards :) ešte raz ďakujem :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tu bazu použivam aj ja,neviem si ju vynachváliť :) A te olejček si asi zadovažim aj ja,len sa bojim,či sa mi nebuduú moc mastiť vlasy...

    OdpovedaťOdstrániť