2012/09/14

Autumn Wishlist


 1.

 
   Šatočky - v jednoduchosti je krása a keď sú ešte aj vo 
výpredaji, ťažko sa odoláva.
  

 2.
 MUA - úžasné paletky od kozmetiky MUA, len za 4 libry mám vo výhľade už pár týždňov, jediný problém je poštovné - do SR to vychádza 5 Eur. Ak by ste si niekto chceli objednať spolu so mnou, bola by som len rada, pretože deliť si poštovné na poly je určite výhodnejšie. Nemám problém odoslať zásielku obratom na Vašu adresu.


3.

e.l.f. - najobľúbenejší púder, ktorý mi prirástol k srdcu. Iný by som už ani neskúšala. Tento týždeň som minula posledné zvyšky, takže akútne bude treba nový.


4.


Po takejto bundičke túžim celú večnosť. Škoda, že sú také drahé. :/ Konkrétne táto stojí 2000 libier.
 Asi kúpim šijací stroj a začnem šiť sama. :D


5. 

Sony Vaio - môj staručký noťas vypovedal poslušnosť a doslúžil na večné veky. Už pár dní si robím prieskum a rozhodla som sa dať šancu vajíčku. Máte s ním niekto skúsenosti?


6.

Čižmičky Jimmy Choo - kto by jeho výtvory nemiloval... Nie je však ťažké si ich doma vytvoriť, zlatý zips ako dekorácia je skvelý nápad. Dodá šmrnc aj onoseným topánkam.


7.

Essens - Chanel  Coco Mademoiselle - dostala som ponuku (spolu)pracovať pre parfumovú kozmetiku Essens, ktorá ponúka množstvo ženských aj mužských parfumov (nie parfumovaných vôd!) známych značiek. Práve vďaka tomu, že vznikli ako samostatný projekt, ktorý sa šíri hlavne medzi ľuďmi, nemusia investovať do reklám. Preto sa tieto dlhotrvajúce parfumy dajú objednať už za 17 Eur. Najprv som bola skeptická. Pred pár dňami som však obdržala zásielku s 30timi vzorkami vôní a Coco Mademoiselle ma očarila. Nedalo mi to, zobrala som si vzorku so sebou do Fan parfumérie a porovnala s originálom. Ostala som milo prekvapená, že vôňa bola totožná, moja vzorka však bola o čosi výraznejšia, cítila som ju aj na väčšiu vzdialenosť a ešte aj na druhý deň ráno rozvoniavala na mojom zápästí. Už len našporiť euríčka a bude moja.  

Aká je vaša najobľúbenejšia vôňa? :)

6 komentárov:

  1. a skade to objednavas prosim ta ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. odkiaľ sú tie šaty? také si chcem na imatrikulačky zohnať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. keď si kliknete na názov daného produktu vyznačeného žltohnedou farbou (šatočky alebo MUA)otvorí sa Vám stránka odkiaľ sa to dá objednať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj :)

    Tvoj blog sledujem už zopár týždňov a som nesmierne rada, že som naň natrafila...Tvoj príspevok o špirálach je absolútne TOP!!
    Ale píšem najmä preto, že aj ja som už dlhšie rozmýšľala nad tou paletkou od MUA (konkrétne touto : http://www.muastore.co.uk/index.php/12-shade-undressed-palette) ale tých 5 eur pre jednu je naozaj veľa, tak ak máš záujem napíš mi na môj mail: lenka.kk@gmail.com. Čítala som o nej viaceré recenzie a jej prirovnávanie k Naked Pallete 2 ma len presvedčilo, že mus byť moja :)

    OdpovedaťOdstrániť