2012/10/30

Stuff and Mua review




Jedného pekného dňa som bola navštíviť mne najmilejšie stvorenie - Mišku v jej prácičke a detailne jej opisovala súbor boxikov, ktoré som zháňala na uskladnenie make upu a všetkých možných chobotiniek váľajúcich sa po celej izbe. Odrazu zmizla v sklade a o pár minút vybehla von s týmto. Od radosti som skoro začala skákať. :D Kedysi si v tom veselo nažívali pelendreky, no teraz majú na starosti dôležitú misiu a to udržiavať poriadok v mojej izbe.
  Boxík číslo 1 má na starosti štetce. 
       Dvojka je bejvákom pre make upy,  
           blushe, púdre, bázy a rozjasňovače. (všetko pre pleť)                                                                                                       
Tretí boxik skladuje všetky tiene a
          pigmenty.
V poslednej časti mám ukryté rúže,  
     lesky a balzamy na pery.

Prečítala a videla som množstvo recenzií na túto paletku, ale nech bola akokoľvek vychválená, stále sa mi nechcelo veriť, že ju môžu porovnávať s paletou Naked 2, ktorá stojí takmer 50$. Ja som paletku od Mua kúpila za 4 libry a teraz ju majú dokonca v akcii, len za 3! Môžem vám povedať, že nič dokonalejšie som si nemohla kúpiť. Tiene na očiach vydržia prekvapivo dlho a to ani nemusím použiť žiadnu podkladovú bázu. Sú v úžasných pastelových farbách, pigmentácia je na túto cenu neskutočná. Musím sa až diviť, že ich tak lacno predávajú.  
  




 Na dnes by to bolo všetko, nabudúce vám ešte ukážem 24 paletku a púder od MUA, pretože tie tiež stoja za zmienku. Majte pekný zvyšok dňa. :)


2 komentáre: