2012/12/25

New year look


Ahojte kočeny, Vianoce sú za nami, ale predsa nás všetky čaká ešte jeden akčný deň a to je Silvester! :) Niekto ho oslávi na chate, v meste, bare, na disco, alebo v kruhu svojich najbližších. Oslava môjho nového roka je ešte neistá, keďže som znova fajne chorá a zapálené hrdlo vyhlásilo štrajk. Popri liečení mám konečne trochu času na líčenie, bude v silvestrovskom štýle. :)

 1.) Začnem úplne od začiatku. Ak chcete, aby vám make up vydržal po celú noc, určite ako prvé použite podkladovú bázu, potom make up s dobrou výdržou a na záver všetko pekne zafixovať púdrom. Druhá neoddeliteľná súčasť silvestrovského looku, ktorá sa týka priamo líčenia je podkladová báza na viečka, aby tiene vydržali a nerozmazávali sa.

 2.) Rozjasňovať, rozjasňovať a rozjasňovať. Aby vaša oslňujúca krása udrela do oka každému, určite použite highlight tiene do vnútorných kútikov oka a pod obočie. Dodá to looku elegantný vzhľad. Ja som najprv použila perleťovo biele tiene a na to šla ešte jedna vrstva rozjasňovača od Alverde.

 3.) Postupujeme na krok tretí, ktorý spočíva v nanesení svetlo hnedého - zlatistého tieňu nad pohyblivé viečko. (medzi biely tieň a obočie) Nanášajte ho väčším štetčekom a veľmi jemne vyblendujte dostratena smerom k obočiu.  Ďalej som si na tenký štetček naniesla slivkovo - ružovú (neviem presne popísať odtieň tejto farby :D môže to byť aj tmavá staro - ružová) a olemovala ňou okraj pohyblivého viečka, tak aby som zvýraznila prelom medzi bielou a svetlo hnedou. Znova jemne štetcom vyblendujeme.

 4.) Posledný krok k dokonalosti sú gilttre. Jednoduchý typ, ako udržať glittre na viečku je použiť buď priesvitný lesk na pery, alebo ako ja gél na úpravu obočia. Verím, že každá z vás ma doma aspoň jednu z týchto dvoch vecí. :) Táto časť sa najlepšie robí prstom, takže prstom si jemne vklepete gel na celé viečko, snažte sa ho rozotierať, čo najmenej, aby ste úplne neodstránili biely podkladový tieň. Na ten istý prst si potom naneste glittre v malom množstve a priložte na viečko.  Na záver stačí pridať čiernu linku, špirálu, poprípade umelé riasy a môžte vyraziť.

                                                    Čo vy na to?  :)


4 komentáre:

  1. Úplne krásne ! :) Tie glittre to všetko ešte krajšie oživili ! :) Palec hore na tento blog!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. kraasne licenie
    asi ho idem vyskusat :))
    http://motivaciadna.blogspot.sk/
    rada ta uvidim aj ja na mojom blogu! :)

    OdpovedaťOdstrániť