2013/01/24

Pink & Mint


Ahojte moje milé, neviem či som vám chýbala, ale ak áno, tak som rada. :D Toto líčenie je  veľmi jemné, dievčenské, zaradila by som ho do kategórie "romantické". Stačia vám na to 3 trieniky: ružový, biely/smotanový, zelený, ja som zvolila trblietavé, ale ani s matnými nič nepokazíte.


Celkom som si obľúbila bázu na viečka od essence, ani nie tak kvôli tomu, že by vďaka nej tiene abnormálne držali, ale používam ju ako korektor hlavne na kruhy a pekne zjednotí aj horné viečka. Mne na nich dosť vidno žilky, čiže je to pre mňa skvelý pomocník.

Ešte som vám neukazovala ako si upravujem obočie, tak som to sem dala, že 2 muchy jednou ranou. :D Na celú tvár som naniesla púder Catrice - skin finish, bol lacný, neviem či nestál okolo 2 €. Môj obľúbený od elfu nejako stmavol, alebo ja som príliš vybledla, takže som ho zatiaľ musela nahradiť týmto. Na obočko používam essence eyebrow stylish set. Je skvelý, pretože v ňom nájdete aj maketky, podľa ktorých si obočie ľahko vytvarujete. Na obrázku dolu môžete vidieť rozdiel, ako moje obočie vyzerá na prírodno a ako po vytvarovaní s maketkou. Ja osobne mám každé obočie iné a je jedno, či mi ho upraví kozmetička, alebo ja sama, čiže maketky využívam na 100%. :D 


 Čo som použila: elf glitter eyeshadow - angel a beachy chic
                          MUA 24 shade palette - shade 3
                          Essence kajal pencil - 04 white
                          Essence eyebrow set
                          Essence eye shadow base
                          Catrice - skin finish poweder
                          Dermacol - Curl mania mascara

9 komentárov: